Valutor:
Sverige

IntegritetspolicyPersonliga data

ipadpedagogen.se förbehåller sig rätten att samla uppgifter om kunden, särskilt genom att använda cookies i enlighet med gällande lagstiftning. Kunden kan uttryckligen motsätta sig utlämnandet av hans eller hennes personuppgifter genom att bara ange sina preferenser i ett mail till serviceonline.karen@gmail.com .

Vi använder tjänster från tredjepartsannonsföretag som visar annonser när du besöker vår webbplats. Dessa företag kan komma att använda dina uppgifter (med undantag för ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress) på dina besök på denna webbplats och andra webbplatser för att låta dig se annonser på produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig. Kunden har den ovillkorliga rätten att återkalla ett givet samtycke, till exempel samtycke till att få e-mail nyhetsbrev, när som helst.

Om du vill ha mer information om denna användning eller för att ta reda på dina rättigheter när det gäller att lämna information till reklamföretag?

Användning av Google Analytics

Vår webbplats använder ett webbanalysverktyg som heter Google Analytics. Verktyget använder "cookies", som är textfiler placerade på din dator, för att samla in standard anonym anonym logginformation samt information om besökarnas beteende. Informationen som genereras om din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) överförs till Google. Denna information används då för att utvärdera besökarnas användning av webbplatsen och för att sammanställa statistiska rapporter om webbplatsaktivitet.

Vi kommer aldrig (och tillåter inte någon tredje part att) använda statistiska analysverktyget för att spåra eller samla personliga identifierbara uppgifter (PII) för besökare på vår webbplats. Google kommer inte att associera din IP-adress med någon annan data som innehas av Google. Varken vi eller Google kommer att länka, eller försöka länka, en IP-adress med identiteten för en datoranvändare. Vi kommer inte att associera någon data som samlats in från denna webbplats med någon personligt identifierbar information från någon källa, såvida du inte uttryckligen lämnar in den informationen via en blankett på vår hemsida. Mer information om Google Analytics och din integritet finns i användarvillkoren för Google Analytics på http://www.google.com/intl/sv_uk/analytics/tos.html

Använda Facebook-plugins

Vår hemsida använder sociala plugins ("plugins") som tillhandahålls av det sociala nätverket facebook.com. Pluggarna kan identifieras med en Facebook-logotyp eller meddelandet "Facebook Social Plugin." För en fullständig lista över alla sociala plugins och deras utseende, se utvecklare.facebook.com/plugins.

När du besöker en sida på vår webbplats som innehåller ett socialt plugin, etablerar din webbläsare en direkt anslutning till Facebook-servrar. Facebook överför direkt plugininnehållet till din webbläsare som tjänar den senare till webbplatsen, så att Facebook kan få information om att du har åtkomst till respektive sida på vår webbplats. För detta ändamål överförs internetadressen till den besökta webbplatsen (din IP-adress) till en USA-baserad Facebook-server där data lagras. Detta sker även om du inte har ett Facebook-konto eller om du inte är inloggad på Facebook vid den tiden.

Om du är inloggad på Facebook kan ditt besök tilldelas ditt Facebook-konto. Om du interagerar med plugin-programmen, till exempel genom att klicka på "Like" eller skriva in en kommentar, överförs motsvarande information från din webbläsare direkt till Facebook. Informationen är lagrad på Facebook och kan också publiceras på Facebook och visas till dina Facebook-vänner. Om du är Facebook-medlem och inte vill att Facebook ska ansluta uppgifterna om ditt besök på vår hemsida med dina medlemsuppgifter som redan lagrats av Facebook, logga ut från Facebook innan du går in på vår hemsida. Du kan också blockera Facebook-sociala plugins genom att använda tillägg till din webbläsare, som "Facebook Blocker."

För information om syfte och omfattning av datainsamling av Facebook och hur det behandlas och används, samt dina rättigheter i detta avseende och alternativen för att skydda din integritet, se Facebooks sociala plugin-sekretesspolicy på http: // www. facebook.com/help/social-plugin-privacy

Rekrytering och applikationer

Den mottagna informationen kommer att reserveras för användning uteslutande av Sarenza och sparas under en period av två år från den sista kontakten med sökanden.

I enlighet med lagen om teknik och frihet av den 6 januari 1978 har sökanden rätt att få tillgång till, ändra, korrigera och ta bort all information som berör dem. Sökanden får vägra avslöja sina kontaktuppgifter. Sökanden kan skicka ett brev per post till Sarenza SA - Service juridique - 27-29 rue de Choiseul - 75002 PARIS, Frankrike för att få tillgång till sin information.

Eventuell begäran om ändring av personuppgifter måste innehålla sökandens namn, efternamn och postadress. Förfrågan måste vara undertecknad och måste ange en returadress. Ett svar kommer att utfärdas inom två månader efter det att begäran mottogs enligt det officiella poststämpeln.

Adress och telefonnummer

Kundens postadress och telefonnummer krävs för att bearbeta och hantera order. Denna information kan också användas i samband med kommersiella relationer mellan Sarenza och kunder.

Sarenza får använda denna personliga information för kommersiell prospektering. Kunden har när som helst fri och enkel möjlighet att vägra prospektering på webbplatsen www.ipadpedagogen.se

tillbaka
payment